Supertilbud: Køb hele trilogien om Tobias for 450,- kr. plus porto
 

I alt 759 siders spænding og ukendt dansk historie

 

Med sin serie om landarbejderdrengen Tobias har Henning Prins ikke blot skrevet en drønspændende fortælling om de store forandringer, der gik over landet med bondefrigørelse, oplysningstid, den franske revolution og Napoleonskrigene og englændernes frygtelige bombardement af København. Nej, det er helt ny Danmarkshistorie, der kaster lys over mange hidtil ufortalte begivenheder under kronprinsens, den senere kong Frederik den sjettes, jernhårde diktatur. Den tid, der i vore dage mindes med vemod som ”Guldalderen”.

Bestil på forumdanorum@gmail.com

 

”Som læser lever man med i det hele. Romanen er elementært underholdende – og mere end det.”
Claus Grymer, Kristeligt Dagblad

”Henning Prins tegner almuemiljøet og den historiske baggrundskulisse med etnologisk nysgerrighed, og hvad der har fængslet ham, er tydeligvis overgangstidens mentale kramper og et indelukket samfunds overtro og mistro mod det nye og ukendte, med mobning af syndebukke, der står for det fremmede og farlige. Bagved hersker et stivnet embedskorps … romanen er velkomponeret, og Prins skriver godt og sanseligt.”
Hans Hertel, Politiken

Lektørudtalelse: ”Tredje og afsluttende bind i den samfundshistoriske romanserie om landarbejdersønnen Tobias’ vej gennem det danske samfund i 1800-tallet. Som mønsterbryder over mange klasseskel til job som læge. Tobias ankommer i dette bind som student til Studiestræde i København. Og det lykkes forfatteren at fremmane indre billeder for læseren så tiden i Danmark i begyndelsen af 1800-tallet føles nærværende. Tobias er ved sin ankomst kun 13 år og hans trængsler er først lige begyndt. Men heldigvis også hans liv. Verden og samfundet omkring ham er i forandring. Det gælder både socialpolitisk og i en kendt samfundsudvikling; fra land til by, og nationalt storpolitisk. De samfundsomvæltende ingredienser er bl.a. idéen om en dansk nationalstat og konkret og håndfast fx englandskrigene og Københavns bombardement 1807. Det er et stykke spændende Danmarkshistorie iklædt romanseriens form, hvor historien gøres levende, så man næsten fornemmer stemningen  fx i datidens studiemiljø og følger den unge Tobias’ erotiske eventyr.
   I romanform er der ikke meget at sammenligne med, når det gælder denne del af Danmarks historie, men der er selvfølgelig en del fagbøger.
  
Vellykket afslutning på en historisk romanserie, der kan formidles bredt og bruges på de fleste biblioteker.”
                                                                                                                                  Carsten Güllich-Nørby

”De burde ligge fremme i enhver boghandel  …  for der er langt mere saft og kraft i hans fortælling end i så mange andre af tidens anæmiske eller minimalistiske romaner.”
Johs. H. Christensen, Jyllandsposten

 

    

 

 

 

 

HEKSEN
Ca. pris fra omkring 95,- kr. som e-bog
Hæftet ca. 150,- kr.

 

 

 

 

 

 

 

RAMSHERRED
 

Ca. pris 95,- kr. som e-bog
Hæftet ca. 220,- kr.

 

 

 

 

 

 

STIFTELSEN

Ca. pris 95,- kr. som e-bog
Hæftet ca. 220,- kr.

Kan bestilles hos alle
boghandlere, netboghandlere eller lån dem på biblioteket!


 

Samlet pris hæftet: 590,- kr.
Særlig rabat: Hele serien for 450,-
ved henv. Vingen nr. 7. Henning Prins
Tlf. 49708880
forumdanorum@gmail.com

 

   

Forside  Arkiv