Argumentationen er flad

 

 

Aminah Tønnsen er dansk muslim og har nys udgivet en velmenende bog, der ironisk hedder: ”Tror muslimer at jorden er flad?” Den skal forklare os uvidende danskere hvad Islam i virkeligheden er. Den kunne hun være kommet godt af sted med for et halvt år siden, men i mellemtiden er befolkningen på ganske anderledes vis blevet informeret om Islam og Shariaen, der har dødsdømt fjorten danskere.

Man kunne ellers godt ønske sig at bare noget af det, der står i Tønnsens bog var rigtigt. Men hun er fuld af løgn. Et tilfældigt opslag rammer ind på side 68, artikel 26: ”Er der dødsstraf for frafald fra Islam?”

Jeg skal nok lade være med at citere alt våset, men Islam er altså så tolerant og profeten lader enhver blive salig i sin tro. Må vi tro. Imens dødsdømmes frafaldne i de islamiske lande – og tro nu ikke at tilfældet med den kristne i Afghanistan er et særtilfælde, i Iran og Saudi-Arabien slås folk ihjel hver dag for at have enten forkert religion eller for overtrædelse af andre af Shariaens love.

Den jord, Tønnsen har i hovedet, virker ret flad!

                                                                                                                          Henning Prins                                                                             

Aminah Tønnsen: Tror muslimer at jorden er flad? 100 spørgsmål om Islam i det 21. århundrede. 224 s. 199, - kr. Gyldendal

Tilbage til forside Tilbage til boganmeldelser