Et rigtigt dumt svin 09-06-2012

Dagbladet Information har en medarbejder ved navn Lasse Lavrsen. I rubrikken ”Ugens bommert” fredag 08-06-2012 afslører han en enestående uvidenhed og stupiditet, som ellers kun kendes fra tidligere venstreministre som Troels Lund Poulsen eller ordførere som Peter Christensen. Den gode Lavrsen anholder nu entertaineren og sangeren Niels Hausgaard for faktisk at være ”rigtigt” venstreorienteret og ikke blot en sovebamse, som de højreorienterede venstrebønder kunne putte sig med, mens han nynnede små, ufarlige ”venstreorienterede” sange. En ”venstreorienteret” for alle, som Lavrsen skriver det så sødt, hvormed han antyder, at Hausgaard aldrig har haft en tand i munden.

Det er så Lavrsens opfattelse og er et fint bevis for, at Lavrsen ikke har hørt Hausgaards tekster, men ladet dem gå ind af det ene øre og ud af det andet.
Og hvad så? Jo, det, der er svinestregen i Lavrsens lille perfiditet er, at han indirekte påstår, at Hausgaard udmærket har været klar over sin rolle som ”oprørsk hyggeonkel” for de gift- og gødningsspredende bønder, som Lavrsen mener, er hans primære publikum. Det er ifølge Lavrsen de højreorienterede venstrebønder, der fylder Hurup-hallen op, hver gang Hausgaard giver koncert. Og nu, hvor Hausgaard har ”bekendt kulør” og tilsyneladende virkelig mener, at de danske bønder ødelægger grundvand og natur, ja, så mister han sit livsgrundlag. For det gider giftbønderne i Vendsyssel og omegn i hvert fald ikke høre på! Og altså er Hausgaard både dum, en dårlig forretningsmand og en dårlig røvslikker, og det synes Lavrsen ikke er smart.

Så nu må Hausgaard nok berede sig på at gå fra hus og hjem og melde sig til aktivering på borgerservice i Hurup. Måske!

For er det virkelig de indskrænkede, giftsprøjtende vandaler, der kommer i Hurup-hallen for at høre Niels Hausgaard? I så fald må der være usædvanligt mange bønder rent statistisk på Hurup-egnen. For bondestandens andel af befolkningen fylder i al sin magt og vælde (og den er stor) ikke mere end fire procent. Så der skal vist mere end alle mand af hus for bare at fylde et hjørne i Hurup-hallen. Nej, det er danskerne i bred almindelighed, og danskere mod giftsprøjtning i særdeleshed, der går ind og hører Hausgaard!
Så Lavrsens perfide og dumsmarte klumme rammer sig selv i øh, nakken med titlen ”Ugens bommert”. Måske skulle Lavrsen gå over til at skrive en ny rubrik: ”Ugens dummert”?

                                                         Henning Prins

Forside  Tidligere ledere  Arkiv