Pets statskup

Lige meget hvad en politiker må have begået, haft kontakt med, eller hvad som helst, mordanklage, tyveri, løgnagtighed osv, giver det ikke Politiets Efterretningstjeneste nogen som helst beføjelser til at bestemme, om vedkommende kan blive minister eller noget som helst andet, hvis vedkommende i øvrigt er folkevalgt.
   PET kan naturligvis informere en kommende statsminister om, at en kandidat til en ministerpost muligvis har nogle uheldige bekendtskaber eller har begået noget ulovligt, og det kan statsministeren så tage med i sine overvejelser, men PET kan aldrig nogensinde BESTEMME, at en folkevalgt ikke kan blive minister. Det er at begå statskup og sætte demokratiet ud af spil!
   Hvis socialdemokraterne æder denne tilsidesættelse af demokratiet, ser det sort ud for fremtiden, for så er det til syvende og sidst PET’s ledelse, der bestemmer hér i landet. Jeg håber sandelig ikke, det  sidste ansvarlige ord er sagt i denne sag, Helle Thorning Schmidt, for så har du som din første embedsgerning smidt folkestyret på lossepladsen.

                                                            Henning Prins

Citat fra Pol.dk: Henrik Sass Larsen har haft forbindelse til en rocker i hjembyen Køge, og det har betydet, at myndighederne i den nuværende situation ikke har godkendt hamForside Tidligere ledere  Arkiv