Skyldfølelsens politik 27.05.2010
 

På flere TV-kanaler, der når danske hjem, TV2 for eksempel, kører man uhæmmet terrorkampagner vendt mod danske kvinder i et forsøg på at skræmme livet af dem. Damer, der ligefrem kalder sig læger, siger samstemmende med diætister, livsstilssvindlere og andre grådige parasitter, at en naturlig kvindekrop med et vist lag fedt er direkte livstruende. Det er efter min mening ikke alene plattenslageri, det er kvaksalveri, og mod kvaksalveri har vi faktisk en udmærket lovgivning, der bare aldrig bliver taget i brug. Vi ser stakkels kvinder gennemgå torturlignende kure, hvor ”lægedamen” ideligt måler blodtryk og fedtprocent og fortæller, at nu er den stakkels kvinde ved at nå et punkt, hvor hun hvert øjeblik kan falde død om af blodpropper og hjertesvigt, eller at hun om et lille øjeblik vil få sukkersyge. Der er ikke på noget tidspunkt tale om at vise noget statistisk materiale til de stakkels forvildede kvinder, der må knokle under kommando af kvindelige kommandérsergenter, hvis ansigter for mig at se bærer et vist præg af kold sadisme. Der er ingen tvivl om at vi hér ser en kæmpeindustris forreste geled af folkeforførere, der skal bane vejen for et enormt salg af præparater, der skal berolige de stakkels truede kvinder, der med deres naturlige fedtlag åbenbart balancerer på gravens rand.

Vi hører også dag ud og dag ind, at forskellige præparater, der lover at give kvinder deres ungpigeteint tilbage, er baseret på videnskabeligt arbejde. Hvad dette videnskabelige arbejde består i, og hvor beviserne stammer fra, gøres der ikke rede for, og interessante nye betegnelser på hidtil ukendte stoffer af græsk-latinsk sammenrodning skal give det hele det rigtige ”videnskabelige” præg.

Personligt vil jeg tro, at disse uansvarlige ”læger”, diætister og livsstilssvindlere har betydeligt flere liv på deres samvittighed end konditorerne, chokoladefabrikanterne, fastfoodkæderne og tobaksindustrien.

Men vær sikker på én ting, kære læser: Sundhedsstyrelsen vil aldrig nogensinde sætte en kontrol af alle disse uansvarlige folkeforførere og livsstilsterrorister i gang. For jo mere man kan true og angstgøre store grupper, jo nemmere er de at styre politisk. Der er jo ikke meget plads til et rigtigt menneskeliv, når man skal tilbringe hele sit liv med at smide tolv kilo, man aldrig kommer af med alligevel, mens man køber cremer til op mod tusind kroner stykket for at glatte de rynker, der alligevel er kommet for at blive. Hvis man da ikke vælger den kirurgiske vej og opererer alder og erfaring ud af ansigt og krop og kommer til at ligne sit ideal: En stendød Barbiedukke, der græder bag sin stive maske med det fastsyede smil.

Det er sjovt nok et område, de sørgelige rester af fordums kvindebevægelse ikke interesserer sig et hammerslag for. Kunne det mon skyldes, at de behjertede forkæmpere for kvindernes retfærdige sag selv står på vægten med bankende hjerte og græder over de satans tolv kilo, man aldrig kan blive kvit, mens rynkecremen driver ned ad furerne i det ansigt, der burde være klogt og voksent?

Det værste er dog ikke, at nogle fidusmagere driver rovdrift på kvinders selvusikkerhed med usande og ubeviste påstande om, hvad en idealvægt er for et menneske, for det aner ”videnskaben” selvfølgelig ikke, eftersom kun tvillinger har det meste tilfælles. Vi andre er meget forskellige og fortæller din personlige erfaring dig ikke, at man aldrig véd, hvem der er den næste til at falde om, tyk eller tynd?

Nej, det værste er, at hele dette organiserede svindelcirkus med kæmpefirmaer bag er med til at legitimere, at den enkelte er helt og aldeles ansvarlig for sit eget helbred. Som vi i en TV-udsendelse har set en ung kvindelig læge bryde sit lægeløfte, da hun nægtede at behandle en patient, fordi han røg! Sagen er kort og godt, at hvis du bliver syg, er det din egen skyld, og det må du sgu selv betale for! Vi har rigeligt at bruge dine surt fortjente skattekroner til, vi skal både føre krig og dele gaver ud til de rige, vi kan ikke også have en skattebetalt sundhedstjeneste. Så det største oprør, mænd og kvinder kan gøre lige nu, er at holde op med  at lade sig skræmme af dødsprofeterne. Og husk altid, når du er hos læger eller myndigheder: Du er ikke-ryger. Lige meget hvad de siger, lige meget hvor meget du lugter af nikotin, så fasthold at du er ikke-ryger! Så bliver de nødt til at se på dine virkelige symptomer!

 

                                                           Henning Prins

 

Forside Ledere Arkiv